VM 4000
Introduktion
  • Introduktion

HVORDAN KAN VM 4000 SOM DRIFT OG VEDLIGEHOLD PROGRAM HJÆLPE JERES VIRKSOMHED?

VM 4000 er det seneste produkt i vor Visual Maintenance produkt serie. VM 4000 kører både på PC og som app på mobile enheder, og bygger på vor erfaring indenfor vedligehold gennem vore tidligere versioner, samt input fra vor brugere.

VM 4000 er tilpasset til at kunne understøtte specifikke behov fra vore kunder eks. indenfor fødevare industrien og skibsfart. Men vi har også tilpasset VM 4000 til virksomheder indenfor metal og plast industrien, træ og møbel industrien, og mange flere!

VM 4000 er et stærkt produkt når alle typer opgaver skal klares, fra smøring og rengøring til alle typer eftersyn og registrering af hændelser (eks. nedbrud), samt komplet lagerstyring.

Sagt med andre ord: VM 4000 som systematisk vedligehold software vil spare Jer for tid og penge på Jeres drift og vedligeholdelse og kan helt sikkert bruges med fordel i Jeres virksomhed.

BASIS MODUL

Indeholder:Skruer til vedligeholdelse

Grunddata opbygges som træstruktur ala windows stifinder, med mulighed for angivelse af afdelinger, grupper, anlæg/komponenter og opgaver som gør det nemt at få overblik over virksomhedens anlægsstruktur. Der kan desuden angives kunder og skibe hvis ønsket (opsætning). Det er let og enkelt at oprette forebyggende vedligehold opgaver eller registrere en hændelse direkte fra grunddata.

Foretag igangsætning, tilbagemelding, driftstop og få overblik over arbejds-ordrer / opgaver - de som skal laves og de opgaver der er i gang. Ved afslut opgave kan der angives tid, udført af, notat, reservedele samt tilknyttes dokument (billede, pdf og lign).

Vedhæft tegninger, dokumenter, http-links og mere direkte på opgaver, anlæg eller reservedele.

Lagerstyring - der kan oprettes alle de reservedele I har behov for med angivelse af én eller flere leverandører prioriteret, samt ét eller flere fysiske lokationer.

Komplet leverandør register.

Grafisk belastningsoversigt opdelt pr uge m.m. baseret på planlagte opgaver.

Daglig overleveringsrapport for eks. skiftehold, så der er styr på hvad er der sket siden sidst.

Interne beskeder - lokal "e-mail" til andre medarbejdere som på denne måde kan bruge systemet til generel information i VM 4000 - eks. som alternativ til overleveringsrapport.

Der er ingen begrænsning på hvor mange data der kan lægges ind i systemet.

ØVRIGE MODULER

VM 4000 har moduler til alle behov og til at hjælpe Jer med at udføre vedligehold: statistik, timetæller, lagerstyring, m.v.

Se alle Modulerne her.

Har I behov for speciel integration til et bestemt program, database eller webservice, laver vi alle typer opgaver på bestilling.

SKIBS VEDLIGEHOLD

Vi har med skibsmodul (overlevering, defekt system og dags-rapport) også tilknyttet pakke til Udvidet Dagsrapport ([broen og maskinen] med integration til scada, samt statistik over overfarter, passager antal m.v.), Tørnlister, Web-løsning m.m. - kontakt os for yderligere oplysninger.

FLEKSIBILITET

Kan benyttes af alle typer virksomheder, små som store, med én eller mange afdelinger, til at udføre planlagt vedligehold og/eller lagerstyring. Tilkøb modul efter behov, udvid bruger basen i takt med i vokser eller tilknytter flere brugere. Typisk starter man i vedligehold afdelingen, så kommer der nogen fra produktion eller ledelsen der vil kigge med, eller der ønskes at inddrage rengøring eller eksterne virksomheder (elektrikere, portservice, truckservice, m.m.) der laver service hos Jer - VM 4000 er fremtidssikret også til Jeres virksomhed.

Kontakt os